nerta_logoProfesionalna čistilna sredstva za avtopralnice, čiščenje prostorov in prehrambno industrijo.

Profesionalna čistilna sredstva za avtopralnice, čiščenje prostorov in prehrambno industrijo. NERTA je vodilni ponudnik celostnih rešitev na področju avtopralnic za osebna in tovorna vozila. Ponuja prvovrstna čistilna sredstva in izredno zmogljive čistilne naprave. Zaradi neverjetne predanosti v proizvodnjo kvalitetnih in učinkovitih izdelkov se NERTA nahaja na vodilnih pozicijah na tem področju. To zagnanost in navdušenje NERTA prenaša tudi na izdelke za čiščenje prostorov in obratov v prehrambni industriji.

Razpolaga s širokim programom izdelkov, ki ponujajo rešitev za kakršni koli problem.

NERTA (ENATCO nv) je bila ustanovljena leta 1971 v Belgiji in z izvrstnimi produkti takoj postala vodilna tržna sila na področju izdelkov in naprav za avtopralnice. Kasneje so svojo ponudbo oplemenitili z izvrstno tehnologijo, zmogljivimi napravami za avtopralnice in nepogrešljivimi pripomočki. S svojimi izkušnjami so k svoji paleti lahko dodali tudi program za profesionalno čiščenje prostorov, predvsem pa so se posvetili rešitvam za čiščenje v prehrambni industriji.

Danes NERTA svoje izdelke izvaža po vsem svetu, kar v 38 držav, največji delež pa zajema Evropa. Izvoz trenutno znaša 70 % njihovega zaslužka.

Blog Sidebar

Please configure this Widget Area in the Admin Panel under Appearance -> Widget